Iklan Billboard 970x250

Halep Indian Wells / Qizm8xptevwmwm

Iklan 728x90

Halep Indian Wells / Qizm8xptevwmwm

Indian Wells 2021. Simona Halep n-a fost prea norocoasă la tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal de la Indian Wells 2021.


W8jyno671bbzwm

Simona Halep s-a calificat în turul al 3-lea al turneului de tenis de la Indian Wells.

Halep indian wells. Actualizat la 08102021 0222. Împreuna cu perechea sa Gabriela Ruse constănțeanca s-a calificat în turul secund al turneului din California. Simona Halep locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11 s-a calificat vineri în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1000 de la Indian Wells după victoria obţinută în faţa sportivei Marta Kostyuk din Ucraina locul 58 WTA cu scorul de 7-6 2 6-2.

Sportiva a fost eliminată de la Indian Wells Simona Halep numărul 17 WTA s-a duelat în turul III de la Indian Wells cu Aliaksandra Sasnovich numărul 100 WTA. Sportiva româncă a fost învinsă în două seturi cu un scor de 5-7 4-6. O nouă înfrângere pentru Simona Halep.

Simona Halep victorie dramatică la dublu la Indian Wells. The Romanian though was slow out of the blocks in the second round against Kostyuk as the Ukrainian teenager broke in game four but Halep hit back straightaway and then won the tie-breaker before running away with a 7-6 7-2 6-1 win. Simona Halep nu a avut probleme cu ucraineanca Marta Kostiuk de care a dispus cu 7-6 2 6-1.

Aceasta spera să se întoarcă acasă câștigătoare după ce accidentarea suferită în mai la Roma. Simona Halep 30 de ani se duelează în premieră cu Marta Kostyuk 19 ani în turul 2 la Indian Wells vineri seară după ora 2230. Simona Halep 15 WTA va participa la turneul de la Indian Wells din Californica disputat în perioada 4 - 17 octombrie.

Urmează un adevărat infern pentru Simona Halep 17 WTA la turneul BNP Paribas Open de la Indian Wells. Simona Halep locul 17 WTA o va înfrunta pe Aliaksandra Sasnovich 100 WTA în turul trei la Indian Wells în această noapte în jurul orei 0100 în direct pe Digi Sport 2. Sasnovich shocks Halep to extend Indian Wells upset run.

Sasnovich s-a impus în două seturi după o oră și 40 de minute de joc după o prestație solidă și se. Simona Halep cel mai bine clasată jucătoare din România locul 17 WTA va juca în turul doi de la Indian Wells împotriva câștigătoarei partidei Marta Kostyuk - Shuai Zhang. Dacă trece de ucraineancă Simona.

Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich în turul trei de la Indian Wells. Constănțeanca 30 ani 17 WTA cap de serie numărul 11 s-a impus după o oră şi 33 de. Halep a fost învinsă cu scorul 5-7 4-6 în turul al treilea de la Indian Wells.

Simona Halep 17 WTA a fost învinsă luni de bielorusa Aliaksandra Sasnovici 100 WTA în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1000 de la Indian Wells scor de 7-5 6-4. Tenismenele române Simona Halep Sorana Cîrstea și Irina Begu s-au calificat vineri în turul 3 al turneului WTA 1000 de la Indian Wells California dotat cu premii totale de 8150470 de dolari. Cum arată tabloul complet de la Indian Wells.

Românca a trecut de Marta Kostyuk scor 7-6 6-1. Programul româncelor la simplu Simona Halep a pășit cu dreptul la Indian Wells în competiția de dublu. EMMA RADUCANU could face her idol and former Wimbledon champion Simona Halep in her first event since the magnificent US Open triumph.

Infern pentru Simona Halep. Lovitura prin care a impresionat publicul. S-a tras la sorţi tabloul principal de la Indian Wells turneu care se va disputa între 6 şi 17 octombrie şi care are premii totale în valoare de 8700000 de dolari.

Jucatoarele Simona Halep si Elena-Gabriela Ruse s-au calificat joi noapte in turul secund al probei de dublu la Indian Wells turneu de categorie WTA 1000. Cele două au trecut cu 7-5 7-69 de dublul JurakKlepac. Earlier Elina Svitolina survived a stern challenge from Sorana Cirstea while Shelby Rogers.

Simona Halep va juca în această noapte la Indian Wells 2021. A fost ultimul turneu important al anului la care a participat Simona Halep. Simona Halep a fost eliminată în turul III de la Indian Wells - SUA după ce a fost învinsă în două seturi de Aliaksandra Sasnovich ocupanta locului 100 WTA cu scorul de 5-7 4-6.

No9 Anastasia Pavlyuchenkova vs. The 18-year-old teen sensation is Indian Wells. Cele două tenismene române ajunse pe tabloul principal grație unui wild card le vor întâlni.

Sportiva noastră va evolua în proba de dublu alături de Gabriela Ruse în jurul orei 2355 - ora României. Așteptat de lumea tenisului cu mare interes duelul dintre Simona Halep și Emma Răducanu nu va mai avea loc la Indian Wells 2021 sportiva noastră întâlnind-o pe Aliaksandra Sasnovich 100 WTA în turul al treilea al competiției californiene. Simona Halep România 15 WTA și Emma Răducanu Marea Britanie 22 WTA au ajuns în același timp la Indian Wells iar cele două au ținut să își anunțe fanii că sunt gata pentru marele turneu din California SUA.

Condițiile de joc i se potrivesc dar are un drum lung în față articol scris de Digi Sport 10102021 2220. On the other hand Halep hasnt lost to a player outside the Top 50 this season and is now 20-3 in her past 23 matches at Indian Wells against players outside the Top 20. Cu toate că Simona Halep.

Halep who won Indian Wells in 2015 will be hoping to go all the way once again. Simona Halep şi noua senzaţie a tenisului mondial Emma Răducanu pot fi adversare încă din turul 3 al competiţiei. Actualizat 08102021 la 0513 GMT-7.

Aliaksandra Sasnovich knocked off a Grand Slam champion for the second match in a row storming past Simona Halep to reach the round of 16 at the BNP Paribas Open. Halep si Ruse continua in proba de dublu la Indian Wells. În această dimineață s-a tras la sorți ordinea de pe tabloul principal iar Halep a fost lipsită de noroc.

În turul al 3-lea Simona Halep o va întâlni duminică pe Aliaksandra Sasnovich care a eliminat-o pe Emma Răducanu recenta campioană de la US Open scor 6. Fostul numărul 1 mondial a precizat că s-a antrenat bine în ultima perioadă alături de Daniel Dobre și Adrian Marcu și că vrea doar să își recapete ritmul de dinainte de accidentare fără să își fixeze obiective înalte. Simona Halep și Emma Răducanu au ajuns duminică la turneul de la Indian.

Românca părăsește astfel ultimul turneu important al sezonului. Meciul poate fi urmărit în format live blog pe wwwprosportro și la TV pe Digisport 2. În urma accidentării Halep a pierdut calificarea la mai multe competiții.

În fața româncei va sta Marta Kostyuk Ucraina o jucătoare în vârstă de 19 ani. Simona Halep - Marta Kostyuk 7-6 6-1. Simona Halep revine pe terenul de tenis în această seară în turul 2 la Indian Wells după o absență de aproximativ 5 săptămâni.

1-0 Halep first round 2019 Wimbledon. Simona Halep misiune imposibilă la Indian Wells. Simona Halep face deja spectacol la Indian Wells.

Cap de serie numărul 11 Simona Halep va începe turneul direct din runda a doua acolo o va întâlni pe câșțigătoarea partidei dintre Marta Kostyuk locul 58 WTA și Shuai Zhang locul 48 WTA. La unul dintre antrenamentele din SUA constănțeanca a surprins suporterii din tribune cu o lovitură spectaculoasă. Sasnovich has been clutch so far at Indian Wells saving 12 of 15 break points.

Dacă reprezentanta României a avut bye în turul inaugural sportiva din.


G0w3pibvljmhhm


Bblpaujm1xerqm


8wiwvtmq5p 7um


Nwaqsyoqncgjam


I Feel Great Simona Halep Enjoying Playing At Special Indian Wells


Jd0ndswstzqdwm


Vrqcvrwebsjggm


Indian Wells Rewind Halep Wins First Premier Mandatory In 2015


Topreekshoofd Simona Halep Op Titelkoers In Indian Wells Het Nieuwsblad Mobile


Xtp76ab8uzpsnm


Dhyzrz3uasvccm


Qizm8xptevwmwm


Emma Raducanu Indian Wells Draw Throws Up Potential Clash With Idol Simona Halep Givemesport


Gaatgwsnttnw3m


N5xn9aooofprnm


G2beqnnhizweom


Ob7lzgvlgka7cm


Drsxbhq3ztzq M


Qizm8xptevwmwm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post